Nyhedsbrev efterår 2018

Viemose september 2018.

 

Kære medlemmer. 

Så kan vi puste lidt ud igen efter en hed, hed sommer. Dog – i forsamlingshuset må vi lige vente lidt endnu med at puste ud. De fleste af jer ved sikkert, at huset har været lukket i nogle måneder bl.a. på grund af et nyt gulv i sal, gang og køkken. Men meget mere indgik i planerne. Både tømmer, smed, maler og elektriker har i godt samarbejde slidt i det. Og ikke mindst vore mandlige medlemmer i bestyrelsen har knoklet, så sveden sprang og skjorterne kunne vrides. Under arbejdet har mange stukket hovedet ind for at se, hvordan det gik. Og flere – også ikke-medlemmer - har lige givet en hånd med, hvis de så, der var brug for det. Det giver lidt ekstra arbejdsglæde at opleve. Så vores sommerferie er gået med en blanding af beton, brædder, fliser, grus, rør og maling.

Desværre måtte vi bede vore foreninger om at udskyde deres kursusstart til 1. oktober. Da regner vi med at åbne igen, selv om der nok stadig vil være småting, der mangler. Men vi tror på et godt resultat, som alle vil have glæde af.

Specielle arrangementer har vi droppet i efteråret. Der er stadig ting omkring huset, der kræver tid og kræfter. Men november måneds folkecafé/julefrokost skal vi nu ikke gå glip af – tilmelding som til alm. folkecafé ( Folke tlf. 55388667). Og julemarkedet bliver som sædvanligt weekenden omkring 1. søndag i advent.

Vi har valgt at holde et lille åbenthus-arrangement lørdag d. 20. okt. kl.12 – 15. hvor vi kan hygge os et par timer sammen. Så har alle mulighed for at se forandringerne.

 

Venlig hilsen, Bestyrelsen.

  Viemose Forsamlingshus, Viemosegade 7, 4771 Kalvehave