Nyhedsbrev 2019

Viemose Januar 2019.

Kære medlemmer. 

Vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår. Forårsbrevet i år bliver skrevet med kulde og ruskregn udenfor – men alligevel: forårssæsonen står for døren – vi er i gang igen!

Efter sidste sommers renovering af Egnshuset har der været temmelig mange småting at gøre færdige. Og der står stadig vigtige ting på ”renoveringslisten”. Men det hører I nok mere om til Generalforsamlingen. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i husets generalforsamling og derved vise interesse og støtte til huset. Det er en oplagt aften at få udvekslet synspunkter og idéer – ikke mindst til gavn og glæde for en bestyrelse.

Bemærk at datoerne for Folkecaféerne ikke er helt efter normalen ( første fredag i måneden). Vi må regulere lidt efter højtider og udlejninger – som der heldigvis er mange af. Men tilmelding er stadig til Folke tlf. 55388667 senest tirsdagen før. I april har South Island Crusers lovet at danne madhold – og de vil krydre aftenen med et musikforedrag med Boogie-Frank, der giver numre på sit piano og fortæller om musikere fra de glade 50-ere.

Mange kender Halfdan Rasmussen, nogle kender Morten Nielsen – og færre kender nok Gorm Bull. Alle tre har lavet sjove og dejlige digte, som nu Gorm Bull og musikeren Palle Hjort gør levende med musik og kommentarer – en søndag eftermiddag med en anderledes Litteraturkoncert.

Efterhånden er det blevet tradition, at vi i samarbejde med Teaterforeningen Bøgestrømmen lægger hus til en forestilling – denne gang i april. Henvendelse til Bøgestrømmen om både forestilling og evt. spisning.

Da Viemose Egnshus er fast valgsted i vort område har vi i maj måned EU-Valg – og et folketingsvalg vil jo også dukke op i foråret.

Sæsonen afsluttes som sædvanlig med vort store Loppemarked, hvor venner og familie samles til en festlig weekend. Er du interesseret i en stand, så prøv at ringe til Gitte tlf. 21761071.

Venlig hilsen, Bestyrelsen.

  Viemose Egnshus, Viemosegade 7, 4771 Kalvehave