Nyhedsbrev forår 2018

Viemose januar 2018.

Kære medlemmer.

Vi ønsker jer alle et rigtig godt og indholdsrigt nytår. Husk at man selv kan være nødt til at opsøge oplevelserne, og i vores område er der faktisk en masse gode tilbud, hvis man ”holder øje”
I Viemose Egnshus gør vi stadig en indsats for at give varierede tilbud – og vi modtager stadig meget gerne gode idéer og forslag.

I samarbejde med teaterforeningen Bøgestrømmen lægger vi allerede i januar hus til en forestilling. Skuespilleren har vi tidligere mødt her – hun er helt forrygende. Henvendelse til Bøgestrømmen.
 
Folkecaféerne lægger ud med et madhold mest af vore ”ny-danskere”, der igen gerne vil vise os deres spændende madkultur (de har dog lovet også at tilgodese danske smagsløg).
I april har South Island Crusers ( SIC) lovet at tage sig af folkecaféen – og som sidste år krydrer de aftenen med et musikforedrag m. Rock-Per. Han underholder med 78-lakplader, anekdoter og glad 50-musik ( Bemærk tillæg 50 kr.). Tilmelding stadig senest tirsd. før til Folke tlf. 55388667.

Så har vi glædet os til at tilbyde jer en Søndagsmatiné m. noget helt specielt: Baobabsisters! De har besøgt os før, men på opfordring har vi inviteret dem igen. Gruppen består af 8 unge kvinder med nogle fantastiske stemmer. De synger afrikanske sange på originalt sprog, fortæller om sangene – og tager hvert år til Sydafrika for at lære mere- en autentisk oplevelse.

Endnu en Søndagsmatiné har vi med overskriften ”PH – provo og poet”. De tre garvede musikere Michael Mondrup, Frans Jacoby og Jesper Johansen tilbyder en eftermiddag med PH´s mest kendte og elskede viser.

Vi håber, at rigtig mange bakker op om husets Generalforsamling. Vi er altid glade for idéer og synspunkter, og det kan ofte være til stor hjælp for en bestyrelse.

Vor sæson afsluttes med det sædvanlige store Loppemarked – både ude og indendørs. Venner og familie samles til en festlig weekend – er du interesseret i en stand, så prøv at ringe til Gitte tlf. 21761071.

Og en glædelig meddelelse: efter loppemarkedet holder vi huset lukket i 2 – 3 mdr. – vi skal nemlig endelig ha’ nyt gulv i salen, hvad vi glæder os rigtig meget til.

Med dette brev følger det årlige indbetalingskort, som vi håber, I vil betale hurtigt – mens I husker det. Betalingen kan ske både pr. giro og på netbank – eller evt. personligt til bestyrelsen.

Venlig hilsen, BESTYRELSEN.
  Viemose Forsamlingshus, Viemosegade 7, 4771 Kalvehave